Ανακαλύψτε τη συλλογή περιποίησης μαλλιών Dyson

Λιγότερη εξάρτηση από τη θερμότητα, για προστασία από τη φθορά των μαλλιών.

Web-PC-Airwrap-1@2x
Airwrap

Τα επανασχεδιασμένα εξαρτήματα αξιοποιούν την ενισχυμένη ροή αέρα Coanda για να δημιουργήσετε τα επιθυμητά στυλ.

  • Κύλινδροι για μπούκλες ή κυματισμούς.
  • Βούρτσες για ίσια μαλλιά και όγκο.
  • Σχεδιασμένο για διαφορετικούς τύπους μαλλιών.

...

Coanda για μπούκλες

Το styler Dyson Airwrap™ αξιοποιεί ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που ονομάζεται φαινόμενο Coanda. Καμπυλώνει τον αέρα για να προσελκύει και να τυλίγει τα μαλλιά στον κύλινδρο ή τη βούρτσα. Styling με αέρα, όχι με υπερβολική θερμότητα.

...

Χωρίς υπερβολική θερμότητα

Ο έξυπνος έλεγχος της θερμότητας μετρά τη θερμοκρασία της ροής του αέρα περισσότερες από 40 φορές το δευτερόλεπτο, ελέγχοντας το θερμαντικό στοιχείο ώστε να διατηρεί τη θερμοκρασία κάτω από τους 150°C.

...

Τροφοδοτείται από το ψηφιακό μοτέρ Dyson V9

Η πτερωτή 13 λεπίδων περιστρέφεται έως και 110.000rpm, παράγοντας 3,2kPa. Αρκετά ισχυρό για να παράγει την πίεση του αέρα που απαιτείται για τη δημιουργία του φαινομένου Coanda.

Web-PC-Supersonic-1@2x
Supersonic

Γρήγορο στέγνωμα. Χωρίς υπερβολική θερμότητα. Σχεδιασμένο για να φροντίζει τα μαλλιά.

  • Πέντε εξαρτήματα για styling, συμπεριλαμβανομένου του νέου εξαρτήματος Flyaway.3
  • Μαγνητικά εξαρτήματα για styling

...

Εξάρτημα Flyaway για λείο αποτέλεσμα³

Εμπνευσμένο από επαγγελματίες κομμωτές, το νέο εξάρτημα Flyaway αξιοποιεί το φαινόμενο Coanda για να ανασηκώνει τα μακριά μαλλιά και να κρύβει τα ατίθασα. Προσφέροντας ένα λείο, επαγγελματικό αποτέλεσμα³, στο σπίτι.

...

Έξυπνος έλεγχος θερμότητας

Το σεσουάρ Dyson Supersonic™ μετρά τη θερμοκρασία του αέρα περισσότερες από 40 φορές το δευτερόλεπτο και ρυθμίζει τη θερμοκρασία. Αυτό αποτρέπει τη φθορά από την υπερβολική θερμότητα και βοηθά στην προστασία της λάμψης των μαλλιών σας.

...

Γρήγορο στέγνωμα

Το μικρό, ισχυρό, ψηφιακό μοτέρ V9 της Dyson περιστρέφεται έως και 110.000rpm. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Air Multiplier™ παράγει μία ροή ελεγχόμενου αέρα υψηλής πίεσης και υψηλής ταχύτητας, για γρήγορο στέγνωμα και styling ακριβείας.

Web-PC-Corrale-1@2x
Corrale

Αποχαιρετήστε την υπερβολική θερμότητα. Καλωσορίστε τις εύκαμπτες πλάκες.

  • Styling ακριβείας με 50% λιγότερη φθορά1
  • Έξυπνο σύστημα ελέγχου της θερμότητας
  • Ασύρματη ευελιξία, ενσύρματη θερμική απόδοση

...

Βελτιωμένο styling με 50% λιγότερη φθορά1

Πλάκες από κράμα χαλκού και μαγγανίου, σχεδιασμένες για το πλάτος των ανθρώπινων μαλλιών. Οι πλάκες προσαρμόζονται για να αγκαλιάζουν τα μαλλιά, για βελτιωμένο styling με μειωμένη εξάρτηση από τη θερμότητα.

...

Έξυπνος έλεγχος θερμότητας

Ένα ενσωματωμένο σύστημα αισθητήρων ρυθμίζει τη θερμοκρασία στις πλάκες 100 φορές το δευτερόλεπτο, για να μην υπερβαίνετε ποτέ την επιλεγμένη θερμοκρασία. Ένα έξυπνο σύστημα παρακολουθεί και ελέγχει συνεχώς για βελτιστοποίηση της θερμικής απόδοσης.

...

Ασύρματη ευελιξία, ενσύρματη θερμική απόδοση

Το ισιωτικό Dyson Corrale™ παρέχει έως και 30 λεπτά ασύρματου styling2, με τη θερμική απόδοση ενός ισιωτικού με καλώδιο. Και αν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, απλώς συνδέστε το καλώδιο για λειτουργία υβριδικής φόρτισης. Φορτίζει το 90% της μπαταρίας σε 40 λεπτά.

1Θερμική φθορά που μετράται από την αντοχή των μαλλιών, όταν δημιουργείτε ένα ισοδύναμο styling μαλλιών. Δοκιμή σε Corrale με εύκαμπτες πλάκες και σε Corrale με σταθερές πλάκες.

2Ο ακριβής χρόνος λειτουργίας εξαρτάται από τα μαλλιά σας και το styling που επιλέγετε.

3Για χρήση σε στεγνά και ίσια (ή ισιωμένα) μαλλιά